Uitslag eerste stemronde Oranje Fonds Kroonappels

Na een spannend stemweekend is bekend welke organisaties doorgaan naar de volgende ronde van de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. De winnaars in Sint-Oedenrode zijn: • Jeugd → voortbestaan Scouting Rooi van Scouting Rooi! • Buurt → Verhalentafel Nijnsel (Sint-Oedenrode) van Bibliotheek de Meierij • Helpende hand → De talent-impuls om te léven met kanker' van Stichting Kanker&Talent van Stichting Kanker & Talent Er volgen nu twee stemrondes waarbij de winnende organisaties (waaronder Scouting Rooi!) en deskundigen hun stem mogen uitbrengen. Uiteindelijk zijn er drie winnaars, zij worden op 18 april bekend gemaakt. Deze winnaars ontvangen uit handen van de nieuwe Koning en Koningin een Appeltje van Oranje én een geldbedrag van €50.000,=. We willen iedereen hartelijk danken voor deelname aan onze mededinging naar de Oranje Fonds Kroonappels. Hopelijk worden wij door alle andere gemeentelijke winnaars ook gekozen als één van de drie mooiste, beste en succesvolste sociale initiatieven in het Koninkrijk! Houd onze website in de gaten voor meer nieuws over de Kroonappels...