Uitslag tweede stemronde Oranje Fonds Kroonappels

Scouting Rooi doet mee aan de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Afgelopen week was de tweede stemronde. Maar liefst 95% van alle organisaties heeft daarbij gehoor gegeven aan de oproep van het Oranje Fonds en de moeite genomen om zich te verdiepen in andere organisaties en gestemd. Helaas is er in onze regio vaker op een ander initiatief gestemd dan op het onze. Hiermee eindigt dus onze deelname aan de zoektocht naar de Kroonappels. Hoewel we geen winnaar zijn van een Kroonappel, hebben alle steunbetuigingen in de vorm van een stem op het voortbestaan van Scouting Rooi ons gesterkt in ons doel, namelijk ervoor zorgen dat er een toekomst is voor onze mooie vereniging... op welke locatie dan ook!