STEM OP SCOUTING ROOI’S HART VOOR ELKAAR!!!

Hart voor Elkaar Rabobank Sint-Oedenrode Meierij Scouting Rooi

Ben jij lid van de Rabobank? Dan is jouw stem geld waard voor Scouting Rooi!

Hart voor Elkaar
Hart voor Elkaar is het nieuwe donatiebeleid van Rabobank Hart van De Meierij.
Tijdens Hart voor Elkaar, van 26 november tot en met 8 december, kunnen leden van Rabobank Hart van de Meierij hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.
Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.
Rabobankleden ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code met een link naar de site waar zij kunnen stemmen.

Breng je stem uit voor Scouting Rooi!
Scouting Rooi heeft zich aangemeld voor deze actie omdat er nieuwe kampuitrusting nodig is. Ondanks de goede zorg van onze magazijnbeheerder, leiding en alle leden zijn veel materialen aan slijtage onderhevig.
Zo zijn er o.a. tenten, touwen en klimspullen nodig. Dit zijn stuk voor stuk dure materialen. Het zou dan ook super zijn als we dit via Hart voor Elkaar bekostigd zouden kunnen krijgen.
Hierbij komen jullie, onze leden én die van de Rabobank, in the picture: breng dus jouw stem uit op Scouting Rooi!

Welk bedrag is beschikbaar?
Dit jaar wordt er een bedrag van maar liefst € 100.000,- beschikbaar gesteld voor Hart voor Elkaar.
Nadat alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is.
Het is dan ook in het belang van Scouting Rooi om zoveel mogelijk stemmen te werven. Dus: vertel iedereen die je kent over deze actie en zorg ervoor dat zij ook op ons stemmen.

We hopen op jullie stem en die van al jullie bekenden, vrienden en familie te mogen rekenen. Bedankt alvast!

Bestuur & Kader Scouting Rooi