Scoutingleden van alle markten thuis!

Met hun nieuwe project JONG EN NIEUWSGIERIG gaat TV Meierij jongeren betrekken bij het maken van nieuws voor TV en internet. Zij leren daarbij filmen, interviewen, monteren en animaties maken.

Op zaterdag 14 november mochten onze scouts Thomas, Erwin, Alfonso, Willem en Joe, welpen Kai en Steffie en explorers Micha en Jelle de aftrap nemen.
Als een echte crew maakten zij het promofilmpje voor TV Meierij dat nu wordt gebruikt voor hun deelname aan de Rabobankactie “Hart voor Elkaar”.

Door medewerkers van TV Meierij werd onze scouts uitgelegd hoe je een camera bedient, waar je moet staan als reporter, hoe je moet staan als je geïnterviewd wordt.
Een heleboel informatie voor onze leden die dit in een kwartiertje moesten leren zodat ze daarna hun eigen filmpje konden maken. En dat deden ze met veel inzet en plezier!
Het resultaat kun je zien door op het filmpje te klikken.
Ook staat het op www.tvmeierij.nl en zal het vanaf 24 november op de pagina van Rabobank “Hart voor Elkaar” te zien zijn.