Welpen

Leeftijd 8 t/m 10 jaar
Zaterdagmiddag 13.30 – 15.30 uur
Welpen zijn zowel jongens als meisjes. De welpen komen elke zaterdagmiddag samen om leuke, spannende en avontuurlijke activiteiten te doen.
Welpen spelen in het junglethema. Elke week gaan zij op bezoek in een ander deel van de jungle. Elk deel van de jungle heeft zijn eigen activiteitengebied. Zo stoken de welpen regelmatig een kampvuurtje, spelen veel bosspellen, gaan klimmen aan onze eigen klimwand of lopen een speurtocht door het dorp. De welpen gaan elk jaar op zomerkamp, waarbij ze vijf dagen bij een nabije blokhut verblijven. Zo zijn ze de afgelopen jaren onder andere in Best, waar een heus jungledorp was gebouwd door de leiding, en Vught, waar ze in een smurfendorp terecht kwamen, geweest. Aan de hand van een themaverhaal hebben de welpen de hele week activiteiten gedaan in thema en een uitstapje gemaakt met de fiets. Ben jij nieuwsgierig naar wat de welpen nog meer doen? Neem ook eens een kijkje in het archief of het fotoalbum van de welpen!
Op dit moment is het maximaal aantal leden van de welpen bereikt. Wil je eens bij de bevers komen kijken, dan wordt je op een wachtlijst geplaatst en nemen wij contact met je op zodra er een plekje vrij is.

Zou jij graag eens komen kijken bij de welpen of wil je nog meer informatie over de welpen? Neem dan contact op met de welpen!