Plusscouts

Leeftijd 23+
Vrijdagavond 21.00 uur – 23.00 uur

De speltak plusscouts is voor iedereen toegankelijk vanaf 23 jaar. De speltak bestaat uit (ex)leiding, bestuursleden, andere vrijwilligers en betrokkenen van Scouting Rooi. Eens per vier weken komen de plusscouts bij elkaar op een vrijdagavond op de blokhut aan het Achterpad van waaruit activiteiten worden ondernomen.

Activiteiten met de eigen groep en ondersteunen van Scouting Rooi met verschillende groepsactiviteiten zijn de voornaamste bezigheden van de plusscouts. Quizzen, speurtochten, karten, lasergamen maar ook ├ęchte Scoutingtechnieken zoals knopen met hout en touw worden bij de plusscouts getest. Een overzicht van enkele activiteiten van de plusscouts is te vinden in hun archief en fotoalbum.
Wil jij graag eens komen kijken bij de plusscouts of als oud-lid van Scouting Rooi graag weer betrokken raken bij Scouting? Of toch eerst graag wat extra informatie over de plusscouts? Neem dan contact met ze op!