Bevers

Leeftijd 5 t/m 7 jaar
Zaterdagmiddag 13.30 – 15.30 uur
Bevers zijn jongens en meisjes die elke zaterdagmiddag samen komen op de blokhut aan het Achterpad om samen met de leiding avonturen te beleven. Elke week ondernemen zij weer iets nieuws.
Onlangs zijn de bevers naar het park geweest voor een spannend bosspel en binnenkort gaan zij een echt kampvuurtje maken en een speurtocht lopen. Eens per jaar gaan de bevers op kamp waarbij ze een weekend lang op de blokhut zullen verblijven. Dit kamp heeft elk jaar een ander thema. Zo zijn de bevers al eens op kamp geweest naar het circus of in de middeleeuwen! Natuurlijk doen de bevers nog veel meer dan dit. Neem ook eens een kijkje in het archief of het fotoalbum van de bevers!
Op dit moment is het maximaal aantal leden van de bevers bereikt. Wil je eens bij de bevers komen kijken, dan wordt je op een wachtlijst geplaatst en nemen wij contact met je op zodra er een plekje vrij is.

Ben jij nieuwsgierig geworden en zou je graag eens een keertje bij de bevers komen kijken? Of wil je liever nog wat meer informatie over de bevers? Neem dan contact met ze op!