JANTJE BETON COLLECTE & SCOUTING ROOI DOEN GOEDE ZAKEN

Jantje Beton & Scouting Rooi doen weer goede zaken in 2017

jantje beton scouting rooi sint-oedenrode 2017 In het weekend van 17 en 18 februari waren de jeugdleden van Scouting Rooi in het Rooise te vinden om te collecteren voor Jantje Beton.
De explorers deden dat op vrijdagavond in Nijnsel.
Onze jongste speltakken, de bevers, welpen en scouts trokken op zaterdag de Rooise wijken in.

Het was prima collecteweer en het zonnetje zorgde misschien wel voor extra gaven die de Rooienaren in de bussen stopten.
De eindtelling door onze penningmeester was 1.250 euro’s en wat (buitenlandse) centen.
Hiervan gaat 50% naar Scouting Rooi waar het wordt verdeeld over de speltakken. Elke speltak bepaalt zelf aan welke vette activiteiten zij dit willen besteden tijdens hun zomerkamp.
De overige 50% gaat naar Jantje Beton die hiermee diverse projecten in het land mogelijk maakt waardoor alle kinderen buiten kunnen spelen in hun eigen wijk.
Namens Scouting Rooi en de Jantje Beton Collecte: IEDEREEN BEDANKT!